به گزارش خبرگزاری «حوزه»از مشهد ، حجت الاسلام و المسلمین رئیسی صبح امروز با دو مرجع عالیقدر جهان تشیع؛ حضرات آیات مکارم شیرازی و نوری همدانی دیدار و گفت و گو کرد.
تولیت آستان قدس رضوی در این دیدارها ضمن خوشامدگویی و آرزوی سلامت برای مراجع عظام تقلید، حضور آنان در مشهد مقدس را فرصتی مغتنم برای زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی دانست.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با تشریح اقدامات صورت گرفته توسط آستان قدس رضوی در ماههای اخیر، اظهار کرد: منشور هفتگانه مقام معظم رهبری در حکم انتصاب تولیت آستان قدس رضوی محور فعالیت های ما خواهد بود و رسالت فرهنگی، نشر و ترویج معارف اسلامی و آموزه های اهل بیت(ع) و رسیدگی به امور محرومان و مستضعفان به عنوان مهمترین ماموریت های مجموعه تعریف شده است.
وی با اشاره به مطالعات صورت گرفته برای ارائه خدمات کمی و کیفی هر چه بیشتر به زائران امام رضا(ع) بیان کرد: در نخستین گام از ابتدای سال جاری هر هفته زمینه تشرف 2 هزار و 500 زائر زیارت اولی را به مشهد مقدس فراهم کردیم و در صدد هستیم تا با احداث زائرسراهای ارزان قیمت و ارائه خدمات مطلوب به زائران بتوانیم پذیرای عاشقان و ارادتمندان امام رضا(ع) از اقصی نقاط میهن اسلامی باشیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به آغاز عملیات اجرایی احداث نخستین زائرشهر مشهد مقدس توسط آستان قدس رضوی همزمان با میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع) خاطرنشان کرد: احداث و ساخت 3 مرکز دیگر با ظرفیت 25 هزار زائر را در دستور کار داریم و امیدواریم با این اقدامات، دلدادگان ساحت مقدس اهل بیت(ع) و امام رضا(ع) بتوانند با خیال آسوده به مشهد مقدس و زیارت حضرت ثامن الحجج(ع) مشرف شوند.
تولیت آستان قدس رضوی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برنامه ریزی صورت گرفته برای توسعه مفهوم خادم، خدمت و مخدوم گفت: بحمدلله برای تحقق این مهم نیز همزمان با عید سعید فطر با همکاری سازمان بسیج، گروه های جهادی به 110 نقطه اعزام شدند تا با اولویت هایی که تعیین شده به رفع محرومیت و حل مشکلات مردم شریف این مناطق بپردازند.
وی تصریح کرد: انجام فعالیتهای عمرانی، بهداشتی و درمانی و فرهنگی و تبلیغی اولویت های گروه های جهادی آستان قدس رضوی است که با استعانت از امام رضا(ع) عازم نقاط محروم شده اند و در گام بعدی نیز یک هزار نقطه تحت پوشش قرار خواهد گرفت.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در ادامه اظهار کرد: مشهد مقدس با وجود حوزه علمیه خراسان و دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی متعدد و غنی، قابلیت تبدیل شدن به مرجعیت علمی را دارد و برای تحقق این موضوع نیز مطالعات کارشناسی دقیقی صورت گرفته است که امیدواریم با همکاری، همدلی و تلاش اساتید حوزه و دانشگاه، محققان، پژوهشگران و طلاب و دانشجویان شاهد تحقق این موضوع باشیم.
گفتنی است؛ در این دیدارها حضرات آیات مکارم شیرازی و نوری همدانی به بیان رهنمودها و نقطه نظراتشان درباره موضوعات مختلف پرداختند.
نظر شما